FizioMame 2018-02-16T21:34:27+00:00

Predstavljanje FizioMame

FizioMama je projekat nastao sa idejom da promoviše dodir i pokret, da kroz svoje aktivnosti podrži trudnice, mame, bebe i decu.

Autor projekta je Hristina Andrašević, dipl. fizioterapeut sa višegodišnjim iskustvom, u zemlji i inostranstvu. Nakon završene više medicinske škole, petogodišnjeg radnog iskustva u Zdravstvenom centru Kladovo, školovanje nastavlja na Fakultetu za fizioterapiju u Banjaluci, a onda znanje i iskustvo oplemenjuje dodatnim obukama: kineziotejping tehnike, limfne drenaže, psiho-fizičke pripreme trudnice za porođaj-Prenatal, IAIM Masaža beba, MISP Masaža dece. Kao saradnika portala Trudnoća i zdravlje autor je mnogobrojnih članaka iz oblasti fizioterapije, a FizioMama radionice se trenutno održavaju u školi za trudnice Mamin san.

Mnogobrojni su razlozi za masažu trudnice…

Ublažava različite tegobe koje prate drugo stanje, kao što su otekle noge, poboljšava se cirkulacija, utiče na regulisanje nivoa hormona stresa i stanja opuštenosti, što utiče na poboljšanje imuniteta. Mišići postaju manje napeti pa je manje bola u telu, smanjuje se umor. Trudnica se kroz dodir može upoznati sa promenama kroz koje prolazi njeno telo.

Masaža je savršeni način da se partner uključi u trudnoću, da ovu jedinstvenu priliku iskoristi da pokaže bebi da joj se raduje, ali i da kroz dodi pun ljubavi ohrabri svoju voljenu.

FizioMama.com
hristina@fiziomama.com
FB: FizioMama
FB: Hristina Andrašević

Tri trudnice će na licu mesta probati blagodeti masaže, kratku prezentaciju za uživanje nakon predavanja, a jedna trudnica ili mama će na poklon dobiti posetu FizioMame – Hristine Andrašević u svom domu.