Jelena Milanović Biografija 2018-02-16T14:50:25+00:00

Jelena Milanović je coach, energetski terapeut, sertifikovani edukator energetskih tehnika isceljivanja i svesnosti (Access Consiousness®), NLP practitioner i floriterapeut (Bahove i kalifornijske cvetne esencije). Autor je knjige “Izaberi sebe” i koautor knjige “Tajne lične transformacije”.

Pristup koji najviše koristi u svom radu je holistički, okrenut celovitosti i jedinstvenosti svake osobe i bazira se na energetskom radu i koučingu zajedno. Sve metode su svetski priznate i svaka od njih kroz niz različitih pragmatičnih alata i procesa dovodi do sjajnih rezultata u različitim segmentima života.

Radna biografija Jelene Milanović sastoji se od petnaest godina rada na menadžerskim pozicijama u intrenacionalnim kompanijama na pozicijama sales & marketing direktora.

Iako je odavno posvećena ličnom razvoju, od 2013. se isključivo bavi transformacijskim koučingom i energo-terapeutskim radom sa pojedincima i grupama.

Pored toga što svakog meseca održava edukacije internacionalnih Access Bars® i Body Process® terapeuta, tvorac je kanalisane metode za akriviranje izvornog potencijala RIVER.

www.jelenamilanovic.com
info@jelenamilanovic.com
Fb/ Izaberi sebe