SynchronyLab 2018-02-16T21:41:17+00:00

SynchronyLab

SynchronyLab se bavi promocijom i unapređenjem komunikacije unutar ranog odnosa roditelj – dete. Polazeći od činjenice da je proces vezivanja te građenja emotivne veze u odnosu roditelj-dete od krucijalne važnosti za budući emocionalni i socijalni život, što i podkrepljuje veliki broj studija u proteklih 20 godina, SynchronLab ima za cilj da kroz jednostavne i prilagođene programe, namenjene roditeljima sa bebama i mlađom decom, podstakne i omogući lakšu i bolju komunikaciju i razumevanje u prvim mesecima i godinama života, podrži roditelje u tom procesu.

SynchronyLab nudi priznate programe: IAIM obuku roditelja za masažu beba zatim Musical Baby Bonding ® program namenjen roditeljima i njihovim bebama do perioda propuzavanja, ali i muzikoterapeutski pristup, razvojno orjentisan, koji je namenjen roditeljima i deci do tri godine, kroz mini-muzički program Muzikanti.

Fasilitatorka programa je Milijana Majstorović- Kožul, defektolog, muzikoterapeut, IAIM instruktor za masažu beba, Musical Baby Bonding instruktor. Njenu biografiju možete pogledati OVDE
Fb stranica: SYNChrony Lab

Fb stranica: Muzikanti – muzički program za uzrast do 3. godine
www.synchronylab.com

Za tri učesnice festivala SynchronyLab je obezbedio 3 poklona-obuke: IAIM obuku za masažu bebe, Musical Baby Bonding – muzički program za bebe i Muzikante – muzički program za uzrast do 3. godine.